Şehitkamil Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN YİĞİT DEN YILMAZ VE AKSOYA PLAKET

BAŞKAN YİĞİT DEN YILMAZ VE AKSOYA PLAKET

Başkan Yiğit `ten Yılmaz ve Aksoy `a Plaket Takdimi Başkan Yiğit, Çiftçilere Hizmetten Dolayı Yılmaz ve Aksoy `a Plaket Verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı,T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ,T.C Başkanlık Hazine Müsteşarlığı AB projesi "Gaziantep 'te Ağaçlandırma Yoluyla Karbon Emisyonlarının Azaltilma Projesi" Kapsamında ; Projeden yararlan çiftçiler için, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz tarafından Gaziantep İl merkezinde Bir Özel Otelin Toplantı salonunda yapıldı .

Katılanlar ise Gaziantep Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit ,Nurdağı Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar,Yavuzeli Ziraat Odası Başkanı Bekir Sakar,Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aksoy ve Çok sayıda muhtarlar ,çiftçilerin katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz ,Gaziantep Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit ,Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aksoy ,Birer Konuşma Yaptılar.

Gaziantep Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit Tarafından Gaziantep Çiftçilerine her zaman maddi ve manevi desteklerinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aksoy `a Birer Plaket Takdim etti.

Proğram sonunda hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

katılım sağlanmıştır.