Şehitkamil Ziraat Odası > Haberler > GAZİANTEP ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ

GAZİANTEP ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ

Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali #GastroAntep kapsamında .Gastronominin vazgeçilmez tadı olan Antep Fıstığının yetiştirilmesi konusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antep fıstığı araştırma enstitüsü ,Gaziantep Gıda Tarım ve Orman il Müdürlüğü ve Ziraat Odalarından teknik elemanların katılımıyla çiftçilere bilgi yarışması yapıldı. Dereceye girenlere ve giremeyenlere katılımlarından dolayı birer ufak hediye takdim edildi.

Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali #GastroAntep kapsamında .Gastronominin vazgeçilmez tadı olan Antep Fıstığının yetiştirilmesi konusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antep fıstığı araştırma enstitüsü ,Gaziantep Gıda Tarım ve Orman il Müdürlüğü ve Ziraat Odalarından teknik elemanların katılımıyla çiftçilere bilgi yarışması yapıldı. Dereceye girenlere ve giremeyenlere katılımlarından dolayı birer ufak hediye takdim edildi.