Şehitkamil Ziraat Odası > Haberler > GAZİANTEP ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON BAŞKANI CUMA YİĞİT VE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARINDAN VEKİLLERİMİZE ZİYARET 16.10.2018

Gaziantep Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Sayın Cuma Yiğit ve Gaziantep Ziraat Odaları Başkanlarımız ile birlikte; TBMM 'ni de Gaziantep Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Erdoğan, Sayın Ahmet Uzer, Sayın Derya Bakbak ve Sayın Müslüm Yüksel beyi ziyarette bulunmuşlardır. Gaziantep Bölgesinde Tarımsal faaliyetler ve sorunlar ilgili ; İyi Tarım Uygulamalarının önemini, Üreticilerimizin ve Meslektaşlarımızın Bölgemiz çiftçisine kattığı değerler ilgili konular görüşülmüştür.